У Дніпрі на чоловіка впало сухе дерево: зламало йому обидві ноги (відео)

У Дніпрі на чоловіка впало сухе дерево: зламало йому обидві ноги (відео)
В одному з парків Дніпра на чоловіка впало сухе дерево. Унаслідок цього інциденту потерпілий отримав, за попередніми даними, переломи обох ніг.

Учора, 26 серпня, у Дніпрі у сквері Героїв, де зазвичай велелюдно, на 61-річного чоловіка впало сухе дерево, яке зламало йому обидві ноги. Відомо, що чоловік проходив повз фонтан, коли під час сильного вітру сухий клен висотою 15 метрів раптово впав на пенсіонера й важко його травмував. Про інцидент повідомляє видання "Інформатор".

В результаті чоловік отримав переломи обох ніг і був госпіталізований в міську лікарню. Крім того, як видно на фото з місця події, дерево під час падіння зачепило гілками дроти, пошкодивши лінію електропередачі.

Відео Днепр Оперативный Online.

Зокрема, після жахливого інциденту містяни обурились тим, що комунальники не слідкують за сухими деревами, які можуть на смерть вбити людину. Переконані, що такі рослини потрібно спилювати заздалегідь, допоки вони не наробили біди.

  • Пройшовся по парку. Зламав дві ноги. Добре, що хоч живий залишився;
  • Головне прибирати хороші дерева, а сухі нехай падають на людей;

  • У нас люди з сусідніх будинків вже самі скидаються і наймають людину спиляти аварійні дерева, оскільки у всіх службах відморожуються. Зате як пиляти нормальні дерева, так вони ось вони;

  • Чоловікові — якнайшвидшого одужання, - пишуть у мережі жителі Дніпра.

Нагадаємо, що на початку серпня внаслідок у Стрийському парку, що у Львові, загинула молода закохана пара - на 20-річного хлопця та 18-річну дівчину впало дерево. Загиблий родом із Вінничини. Хлопець був курсантом Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що розташована неподалік. Здобував фах артилерійського розвідника, навчався за контрактом, закінчив перший курс. 

Причиною трагедії став клен гостролистий. Ознак гниття чи інших стовбурових пошкоджень на ньому не було. В міськраді припустили: під час грози з дерева на висоті 7-10 метрів відкололась велика гілка.

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Loading...
Load next