Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)

Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.

Українські бійці з К2 54 ОМБр показали відео ліквідації снайпера сепаратистів на Донбасі. Зокрема, ліквідувати терориста вдалося завдяки зусиллям розвідників К-2 54 ОМБр, відповідне відео опублікували на сторінці розвідників у Facebook.

Так, українські бійці додали, що давно обіцяли показати відео ліквідації російських найманців, тому вирішили зробити це до 30-ї річниці Дня Незалежності.

Наші дуже хороші друзі, які протягом довгих років російсько-української війни пліч-о-пліч з розвідниками К-2 відбивають агресію руського миру, вміють дуже влучно стріляти і, притому, фіксувати це.

На відео - ліквідація снайпера росіян, який поїхав на концерт кобзона, - зазначається у повідомленні.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним і неповнолітнім!

Зазначимо також, що сьогодні, 27 серпня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників. В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення не сумісне з життям.

Нагадаємо, що раніше український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі. Так, на День Незалежності України його труп доставили до госпіталю Південного військового округа Збройних сил РФ у Ростові.

Читайте також
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next