Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео)

Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео)
У Києві зачинили перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра" через зливу, яка вирувала столицею.

Сьогодні, 29 серпня, столицю накрила сильна злива, яка хоч і тривала не довго, однак все ж таки встигла затопити деякі вулиці та площі в різних районах столиці. Зокрема, внаслідок негоди довелось закрити перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра", повідомляє пресслужба КМДА.

Перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра" зачинено на вхід та вихід для уникнення підтоплення через негоду, - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що станція продовжує працювати, однак про відновлення роботи у звичному режимі буде повідомлено додатково. Робота вестибюлю №2 також не обмежувалась.

Так, містом пройшов потужний ураган зі зливою, відео негоди очевидці активно публікували в соцмережах. Як повідомляють очевидці, потужна злива затопила вулиці поруч з торговими центрами 4ROOM й "БудМайдан".

Окрім цього, потужний вітер ламав гілки та валив дерева. Так, дерево, що впало, перекрило рух на вулиці Райтерській.

Зокрема, напередодні негоди жителів столиці попередили про погіршення погодної ситуації та грози, був оголошений І рівень небезпеки ("жовтий") - відповідне повідомлення з'явилося на сайті Київської міськради.

Фахівці рекомендували під час грози закривати вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері. Також киянам нагадали, що при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей необхідно негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

 

Читайте також
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Loading...
Load next