У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021"

У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021"
У Міністерстві національної оборони Польщі зауважили, що агресія Кремля проти України також почалася з військових маневрів на кордоні.

Польща готується до провокацій на своєму кордоні з Білоруссю через заплановані російсько-білоруські військові навчання "Захід-2021".

Про це повідомляє "Польське радіо". 

Заступник міністра національної оборони Марцін Оцєпа сказав, що за російсько-білоруськими військовими маневрами "ZAPAD-21" будуть уважно стежити у польському міністерстві. 

Насправді ми повинні бути готовими до всіх сценаріїв. Але сьогодні найбільш ймовірними є сценарії провокацій на кордоні, позаяк російські війська будуть дуже близько до кордонів Польщі, вони розміщуватимуться на білоруських полігонах та летовищах у безпосередній близькості до тих подій на кордоні, пов’язаних із міграційною активністю, - сказав Оцєпа.

Він також наголосив, що агресія Росії проти України також почалася з військових маневрів на кордоні.

Навчання іноді ставали джерелом військової агресії, – зазначив Оцєпа.

 Зазначимо, що на території Білорусі у вересні пройдуть масштабні спільні російсько-білоруські військові навчання "Захід-2021". Тема навчань – "Застосування угруповань військ в інтересах забезпечення військової безпеки союзної держави".

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Зеленський назвав загрозою для України об'єднання у "союзну державу" Росії та Білорусі Зеленський назвав загрозою для України об'єднання у "союзну державу" Росії та Білорусі
Президент України Володимир Зеленський вважає, що створення Союзної держави Білорусі та Росії становить небезпеку для України.
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Loading...
Load next