"Задовбав вже": у Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові (відео)

"Задовбав вже": у Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові (відео)
Літньому пасажиру дісталося від водія за те, що він намагався зайти в салон з тачкою, однак водієві це не сподобалась. Чоловік нецензурними словами вилаяв дідуся, а згодом вдарив дверима по голові.

У Запоріжжі в маршрутці №85 стався конфлікт між пасажиром похилого віку та водієм громадського транспорту. Так, водію маршрутки не сподобалося, що дідусь хотів зайти в салон із тачкою, тому той вирішив обматюкати старенького і вдарив дверима по голові літнього пасажира при інших людях. Відео конфлікту встигли зазняти місцеві мешканці, які перебували у маршрутці та почали погрожувати водієві за скоєне поліцією, повідомляє "РБК-Україна".

Водій з силою спробував закрити двері і вдарив його по голові, - зазначають очевидці.

Внаслідок сильного удару в голову 82-річний дідусь упав. Жорстокі дії водія обурили пасажирів, а одна із жінок стала попереду маршрутки, щоб заблокувати водієві подальший рух. Решту ж очевидців ситуації, здебільшого це були жінки, одразу кинулися надавати допомогу дідусеві, а хтось викликав на місце поліцію.

Однак, як насправді вирішився інцидент, залишається невідомо, оскільки поліція про інцидент не надавала жодної інформації.

Зокрема, на відео чутно, як водій маршрутки голосно лається на чоловіка. Згодом чутно удар – ймовірно, водій дверима вдарив пасажира.

Читайте також
У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео) У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео)
Відео конфлікту встигли зазняти місцеві мешканці, які перебували у маршрутці та почали погрожувати водієві за скоєне поліцією. Згодом після розголосу інциденту водія звільнили з роботи, а у поліції на нього завели кримінальну справу.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Loading...
Load next