Збирався заявити про крадіжку гаманця: на Одещині у відділку поліції помер чоловік

Збирався заявити про крадіжку гаманця: на Одещині у відділку поліції помер чоловік
У відділі поліції 39-річний житель Чорноморська перебував як заявник. Однак, згодом у приміщенні вбиральні чоловік раптово помер.

Учора, 11 вересня, у Чорноморську в поліцейському відділі №2 Одеського районного управління №2 помер чоловік, який попросився у туалет. Тіло без ознак насильницької смерті виявили близько третьої години дня. Він прибув до правоохоронців як заявник щодо крадіжки у нього гаманця, повідомила пресслужба поліції в Одеській області. 

Чоловіка з місцевого супермаркету доставили працівники поліції охорони, до яких він звернувся з приводу крадіжки у нього гаманця. Заявник попросився у вбиральню, де за кілька хвилин його тіло без ознак життя виявили поліцейські, - йдеться у повідомленні поліції.

На місце смерті чоловіка одразу викликали медиків, які лише констатували смерть заявника. Справу попередньо кваліфікували за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть"

Тіло було у вбиральні, за попередньою інформацією – без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті тіло померлого направили на експертизу. 

Читайте також
Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото) Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото)
На берег Хаджибейського лиману, що під Одесою, викинуло тисячі мертвих креветок. Шар мертвих ракоподібних у деяких місцях досягає 15 сантиметрів.
В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку
На знеструмленому судні Throrn1 поблизу берегів Африки знаходяться 11 членів екіпажу, серед яких 10 - українці.
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Loading...
Load next