У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)

У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.

Укрзалізниця вдалася до креативного, але ненадійного рішення замість того, щоб правильно встановити лампу. Так освітлення у вагоні прикріпили до стелі за допомогою підручних засобів - медичних пластирів. Про це написала на своїй сторінці в Facebook Дар'я Мазур.

За словами жінки, побачив приклеєну до стелі пластиром лампу її чоловік по дорозі зі Львова. Однак, пристрій все ж продовжував працювати навіть бувши приклеєним медичними пластирами.

Чоловік їхав зі Львова потягом №150 і помітив над своїм місцем ось таке неординарне, я б навіть сказала креативне рішення.

Хтось там в Укрзалізниці має золоті руки. Щоправда, зі ср*ки, - написала жінка у дописі.

Також жінка опублікувала фото, які підтвердили її слова.

В "Укрзалізниці" допис жінки помітили і відреагували. Також там пообіцяли, що вирішать нестандартну ситуацію, якщо автор надасть більше даних для ідентифікації вагона.

Просимо Вас надати більш детальну інформацію щодо поїздки, а саме: маршрут, номер вагону, номер місця та дату відправлення в особисті повідомлення, аби ми могли надати Вам зворотний зв'язок після вирішення ситуації, - звернулися до авторки допису у коментарях представники "Укрзалізниці".

Однак,  у коментарях під дописом користувачі просто захоплюються тим, як можна було придумати таке розв'язання проблеми.

  • Лампа й штори, то таке! А ось коли машиністи електричок просять у вас скотч, а потім щось ним закріплюють під вагоном, ото вже якось стрьомно стає.
  • Це все через відсутність запчастин. Вагон випускати таки треба.
  •  Я давно беру з собою в дорогу мультитул та скотч - виручають майже у кожній поїздці. Звісно, можна покликати провідника та поскаржитися на несправність, але іноді легше самотужки полагодити. Якось у купе був настільки розбовтаний замок, що без інструменту просто не можна було його відкрити.
  • Скотч - найкорисніше здобуття цивілізації після колеса.
  • Ми колись у такому літаку летіли.
Читайте також
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Loading...
Load next