Вогонь охопив усі поверхи великої частини будівлі: масштабна пожежа на Закарпатті (відео)

Вогонь охопив усі поверхи великої частини будівлі: масштабна пожежа на Закарпатті (відео)
На місці працювало кілька пожежних бригад. Вогонь був дуже потужний, а полум'я виднілося на кілька кілометрів.

У місті Мукачеві, що на Закарпатті сталася масштабна пожежа на території колишнього заводу "Мукачівприлад". Вогонь гасили близько трьох годин, ліквідували пожежу близько 14.00.

Про це повідомляє ДСНС у Закарпатті. 

Місцеве видання Mukachevo.net зазначає, що вогонь охопив усі поверхи великої частини будівлі. Трохи згодом вибухнув увесь верхній поверх іншої частини будівлі. На місці працювало кілька пожежних бригад. Вогонь був дуже потужний, а полум'я видно на кілька кілометрів. 

Рятувальники розповіли, що вогнем було пошкоджено 1200 квадратних метрів будівлі. Корпус давно не експлуатувався, людей в ньому не було, тому обійшлося без постраждалих. Джерело вогню знаходилося на одному з верхніх поверхів, і полум'я швидко поширилося територією.

Для ліквідації було залучено міські пожежно-рятувальні частини, а також приїхали пожежники з селища Середнє і команда пожежників-добровольців із села Дерцен. 

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото) На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
Loading...
Load next