У Києві виявили мертвим нардепа Полякова: поліція порушила кримінальну справу

У Києві виявили мертвим нардепа Полякова: поліція порушила кримінальну справу
Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Сьогодні вранці, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України. За попередніми даними, йому стало зле дорогою в таксі, однак реанімувати його так і не вдалось. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті, - повідомили у поліції.

Наразі за фактом смерті Полякова поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть".

Зокрема, за даними джерела "Української правди" у правоохоронних органах, таксі нардеп піймав "з руки", а не через офіційну службу. Авто зупинили патрульні, тому що водій порушував правила дорожнього руху.

Нагадаємо, що Поляков раніше входив до фракції "Слуга народу". Його, як і Ганну Скороход, виключили з неї в листопаді 2019. Згодом, 30 червня 2020 він став членом депутатської групи За майбутнє. Під час місцевих виборів 2020 року балотувався на посаду міського голови Чернігова від партії За майбутнє.

Читайте також
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Loading...
Load next