На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція

На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.

Народний депутат Антон Поляков у момент смерті перебував у стані алкогольного сп'яніння і напередодні посварився зі своєю співмешканкою, нардепкою Анною Скороход. Про це під час брифінгу повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Ми розуміємо на цей момент, що загиблий у вечірній час вживав алкогольні напої в одному з розважальних закладів Києва зі своїм знайомим, після чого вони сіли у машину цієї особи і поїхали по Києву, - заявив Вигівський.

За інформацією правоохоронців, увечері перед смертю нардеп Антон Поляков відпочивав разом з людиною, на ім'я Руслан Джамбулатов, який є помічником Скороход та є у санкційному списку РНБО, у київському ресторані "Нуар". Після застілля Поляком разом з Джамбулатовим більше години каталися по місту на машині, а згодом той пересів у таксі, де і помер.

Після цього знайомому, скажімо так, набридло спілкування з загиблим, і він запропонував йому на таксі добратися додому. Він (Поляков) пересів на таксі, і коли автомобіль рухався по Києву, то порушив ПДР, його зупинили патрульні поліцейські, які, перевіряючи документи у таксиста, побачили на задньому сидінні загиблого, який був у напівлежачому положенні, - додав Вигівський.

Зауважимо також, що у крові Полякова виявили близько 1 проміле алкоголю - це ступінь сп’яніння, при якому людина відчуває ейфорію, сильне порушення рухових функцій і мислення, у неї можуть бути неконтрольовані емоційні сплески, агресія.

Наразі слідство розглядає дві версії смерті народного депутата Антона Полякова: хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті, або ж отруєння якоюсь речовиною - як  самостійно, так і невідомою особою.

Нагадаємо, за результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Читайте також
"Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні "Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні
Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.
Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео) Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)
Відео містить кадри з нагрудної камери поліцейського, після того, як таксі з Поляковим зупинила поліція. Спочатку нардепа намагались реанімувати поліцейські, а пізніше приїжджає карета "швидкої".
Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.
Loading...
Load next