Нападали на банки та інкасаторів: СБУ затримала банду, яку 5 років розшукували (фото)

Нападали на банки та інкасаторів: СБУ затримала банду, яку 5 років розшукували (фото)
Затримані зловмисники переховувалися на базі у Донецькій області. Об’єкт має особливу систему захисту.

Служба безпеки України затримала злочинне угруповання, яке майже 5 років переховувалося від правоохоронців. В ході спецоперації затримали членів злочинної групи, які нападали на банки і машини інкасаторів у Запоріжжі в 2016 році. Окрім того, вони здійснювали тяжкі злочини майнового характеру, а також, заволоділи транспортними засобами та іншим майном.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За отриманими даними СБУ, щойно затримані зловмисники переховувалися на базі у Донецькій області. Цей об’єкт має особливу систему захисту та цілодобове відеоспостереження, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що угруповання складалося з 7 осіб. Частину угруповання було затримано раніше, а деякі з учасників загинули, чинячи опір правоохоронцям. Решта ж зловмисників, їх залишилося троє, ховалися від слідства майже п'ять років.

Свою базу вони обладнали цілою системою захисту і цілодобовим відеоспостереженням, а також пропуском за картками. Злочинці також підготували гранати і носили бойову вогнепальну зброю, щоб в будь-який момент відбити дії силовиків. Наразі щодо затриманих обирається міра запобіжного заходу та проводяться дії, щоб притягнути до відповідальності інших причетних осіб.

Читайте також
Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії
На Херсонщині Служба безпеки України затримала злочинців які тероризували й залякували місцеве населення. Роботу зловмисників, за даними спецслужби, координували "злодії в законі" з Росії.
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next