На Київщині загинула сім'я через отруєння чадним газом (відео)

На Київщині загинула сім'я через отруєння чадним газом (відео)
Поліцейські встановлюють обставини загибелі родини у Броварах.

Як повідомляє Броварське районне управління поліції, 29 жовтня близько 13.00 години до поліції надійшло повідомлення від стурбованої жінки про те, що вона не може додзвонитися до своїх родичів.

За адресою виїхали працівники слідчо-оперативної групи, Броварської окружної прокуратури та співробітники ДСНС. У квартирі були виявлені тіла трьох загиблих. Ними виявилися 55-річний чоловік, його 51-річна дружина та 26-річна дочка. Видимих ознак насильницької смерті на їх тілах не виявлено.

Фото: Броварське районне управління поліції 

За попередніми даними, троє людей померли від отруєння чадним газом.

Окрім цього, мешканців будинку тимчасово евакуйовано та викликано фахівців аварійної газової служби.

Фото: Броварське районне управління поліції 

Зараз поліція з'ясовує усі обставини трагедії. Офіційну причину загибелі родини встановлюють та згодом поліціянти нададуть відповідну правову кваліфікацію.

Шановні громадяни, будьте відповідальними та обережними! Перевіряйте справність та дотримуйтесь правил безпеки під час користування різними опалювальними пристроями! У жодному разі не використовуйте саморобні пристрої, - наголошують у поліції.

Нагадаємо, раніше "ПравдаТУТ News" підготувала статтю про прості та важливі правила, аби вберегтися від трагедії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку
Поліція повідомляє, що за попередньою інформацією, вони могли померти внаслідок отруєння чадним газом.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото) На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)
У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.
Loading...
Load next