Смертельна ДТП на Київщині: загинув військовий

Смертельна ДТП на Київщині: загинув військовий

На Київщині біля Броварів сталася смертельна ДТП на трасі "Київ – Чернігів". Автомобіль наїхав на члена  ДФТГ, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Про це повідомляє Трибуна — Бровари.

Як повідомили в пресслужбі поліції Київщини, 42-річний член ДФТГ (Добровольчого формування територіальної громади — ред.) переліз через бетонну огорожу траси й намагався перебігти дорогу, відтак потрапив під машину, — йдеться в повідомленні. 

Очевидці події розповідають, що загиблого сильно понівечило.

Зазначаться, що за кермом автомобіля перебувала пані старший лейтенант поліції, яка була в цей час поза службою. Вона негайно зателефонувала на екстрену службу "швидкої допомоги" і повідомила керівництво про інцидент.

Також зазначається, що жінка перебувала в тверезому стані.

Нагадаємо, 19 населених пунктів на Херсонщині мають проблеми з питною водою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото) Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото)
Загиблий внаслідок ДТП, 27-річний військовий, був у відпустці.
Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео) Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео)
Моторошна і дуже серйозна аварія сталася вранці 24 січня на трасі Одеса – Київ.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next