В Одесі помер відомий український письменник Володимир Рутківський

В Одесі помер відомий український письменник Володимир Рутківський
Письменник помер від коронавірусу.

На 85 році життя помер відомий український поет, прозаїк, дитячий письменник Володимир Рутківський. Серед найвідоміших творів автора фентезі роман «Сторожова застава» та тетралогія «Джури» про пригоди козаків-характерників Швайки, Грицика та Санька. Трагічну новину повідомили на фейсбук-сторінці видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА":

Сьогодні по полудні від ненаситного ковіду відійшов у вічність видатний український письменник, лауреат Шевченківської премії та наш великий друг Володимир Рутківський (18.04.1937–31.10.2021).

Його блискучими творами зачитуються десятки тисяч дітей і дорослих. Український світ збіднів на Митця, який дав нам приклад шляхетного служіння рідній історії та рідному слову.

Видавництво також висловило найщиріші співчуття пані Людмилі — його вірній подрузі, дружині і ангелові-охоронцеві. 

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
Loading...
Load next