ДТП на Кіровоградщині: загинуло четверо, з них - троє дітей

ДТП на Кіровоградщині: загинуло четверо, з них - троє дітей
Аварія сталася на автодорозі Н-23 «Кропивницький – Кривий  Ріг – Запоріжжя» неподалік від села Новошевченкове.

1 листопада поблизу села Новошевченкове Кропивницького району (Кіровоградська область) сталося зіткнення легкового та вантажного автомобілів. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

01 год. 05 хв. на автодорозі Н-23 «Кропивницький – Кривий  Ріг – Запоріжжя»  сталося зіткнення легкового та вантажного автомобілів, внаслідок чого загинуло 4 особи, з них 3 дитини (2005, 2009 та 2010 р.н.), - повідомлили надзвичайники.

Зазначено також, що для деблокації тіл загиблих від ДСНС залучили 4 особи та 1 одиниця техніки.

Деталі аварії поки що не відомі.

Нагадаємо, що нещодавно поблизу Львова відбувся наїзд на пішохода. 42-річний мешканець Львівщини від отриманих травм загинув на місці події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Loading...
Load next