Ніж у серце через українську мову - в Кирилівці вбили чемпіона з джиу-джитсу (відео)

Ніж у серце через українську мову - в Кирилівці вбили чемпіона з джиу-джитсу (відео)
Невідкладну допомогу йому намагався надати співробітник поліції, проте зусилля виявилися марними.

Трагедія відбулась в ніч на суботу, 6 листопада у селищі Кирилівка Мелітопольського району. Як повідомив батько загиблого — місцевий підприємець, на його сина Миколу Балабатька напав п'яний виходець із Луганська, якому не сподобалося те, що хлопець розмовляв українською. Він покликав Миколу надвір, а той не відмовився, адже 26-річний хлопець був чемпіоном з джиу-джитсу. Про це інформує "Риа Мелитополь".

Він помер не одразу... Довго - на руках у поліцейського, -  повідомляє батько померлого на записаному відео у Фейсбуці.

Хлопець отримав удар ножем у серце та помер на місці події. Невідкладну допомогу йому намагався надати співробітник поліції, проте зусилля виявилися марними.

Фото: з фейсбук-сторінки Олега Балабатька

Віра Коновал - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото) Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото)
Про виявленого сусіда без ознак життя за місцем проживання до поліції повідомив 58-річний житель Вараша.
Loading...
Load next