В Одесі викрили велике виробництво канабісу (фото, відео)

В Одесі викрили велике виробництво канабісу (фото, відео)
Вилучили понад 1000 кущів.

Поліція Одеси викрила угруповання, яке займалося вирощуванням марихуани. Слідчі встановили, що ці люди збували заборонену рослину великими партіями та в роздріб. Про це повідомляє поліція Одещини.

Фото: поліція Одещини

Загалом було вилучено більше тисячі кущів конопель, близько десяти кілограмів канабісу, обладнання для перероблення та фасування й гроші, отримані від реалізації наркотиків.

Чоловікам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Жінку через те, що вона має маленьку дитину, відпустили під особисте зобов’язання.

Фото: поліція Одещини

Згідно з чинним законодавством, зловмисникам загрожує позбавлення волі на термін від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео) Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео)
На Одещині прикордонники викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка здійснювала виготовлення та масштабну реалізацію метамфетаміну в Україні та за її межами.
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Loading...
Load next