У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці

У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці
Медики підтвердили смерть двох українців — 25-річної жінки та 24-річного чоловіка.

У дорожньо-транспортній пригоді в польському місті Ханьча загинуло двоє українців, ще двоє з травмами госпіталізовані. Про це повідомляє польський ЗМІ echodnia.eu

Представник екстреної служби розповів, що автобус, в якому їхали троє чоловіків та жінка, вилетів з дороги та врізався у дерево. Пасажирів затиснуло у транспортному засобі — їх діставали за допомогою спецобладнання.

Речник МЗС України Олег Ніколенко в коментарі «РБК-Україна» підтвердив інформацію про загиблих та постраждалих. За його словами, останнім надає консульську допомогу Генеральне консульство України у Кракові. Українські дипломати взаємодіють із польською поліцією для з'ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих, а також готують репатріацію тіл загиблих.

Читайте також: На Львівщині 9 листопада трапилась Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина.
 

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Врізався фургоном у трамвай Врізався фургоном у трамвай
У Польщі загинув українець внаслідок зіткнення.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Loading...
Load next