Врізався фургоном у трамвай

Врізався фургоном у трамвай
У Польщі загинув українець внаслідок зіткнення.

Трагедія сталася 19 листопада близько 14:30 у місті Свентохловиці, Сілезького воєводства, у Польщі. Повідомляє 24 канал. Фургон, за кермом якого був українець, врізався у трамвай. Через це водій загинув на місці. 

Від удару фургон відкинуло у стовп. На місце трагедії прибули рятувальники, які змогли дістати українця з машини, проте медикам не вдалося врятувати його життя.

Водій трамвая та ще 2 пасажирів отримали травми. Їм надали допомогу медики. На місці трагедії працювали 15 пожежників, 6 одиниць спецтехніки, медики та представники інших служб.

Нагадаємо, що нещодавно Польщі автомобіль наїхав на українця, який працював у телекомунікаційному колодязі. Аварія сталася у центрі Вроцлава. Постраждалого доставили у лікарню.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці
Медики підтвердили смерть двох українців — 25-річної жінки та 24-річного чоловіка.
Смертельна ДТП у Луцьку: загинув відомий єпископ (фото) Смертельна ДТП у Луцьку: загинув відомий єпископ (фото)
Єпископ Олег Ведмеденко отримав важкі травми, від удару: травматична ампутація нижньої третини правої гомілки, роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма.
Loading...
Load next