В Одесі на стадіоні "Чорноморець" перед матчем збірної України сталась пожежа

В Одесі на стадіоні "Чорноморець" перед матчем збірної України сталась пожежа
На стадіоні футбольного клубу «Чорноморець» сталася пожежа - спалахнуло майно в офісному приміщенні. Загасили полум’я співробітники приватної охоронної фірми.

За кілька годин до початку матчу арену "Чорноморець" охопив густий дим. Офіційно про скасування поєдинку поки що не повідомляється. На трибунах сьогодні очікується 10-11 тисяч глядачів.

Нагадаємо, сьогодні, 11 листопада, збірна України зіграє в Одесі товариський матч проти команди Болгарії. Початок поєдинку заплановано на 19:30.

Як з'ясувалося, сталося коротке замикання в офісному кулері. В результаті загорілося майно на площі 2 кв. м. Пожежу ліквідували за допомогою вогнегасників до прибуття підрозділів ДСНС, - повідомили журналістам, зазначає УНІАН.

Водночас в місті почалася паніка, оскільки клуби диму виднілися здалеку, і до стадіону промчало кілька пожежних машин. У соціальних мережах люди висловили побоювання, що через пожежу може бути зірваний запланований на вечір товариський матч між збірними України та Болгарії з футболу. 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео) Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото) У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)
На судні MSC MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру трапилась масштабна пожежа, внаслідок якої загинув юний український моряк, родом з Одеси.
Loading...
Load next