В Одесі спалахнув студентський гуртожиток

В Одесі спалахнув студентський гуртожиток
Пожежники Одеси через суд вимагали закрити гуртожиток за порушення пожежної безпеки.

Студентський гуртожиток в Одесі спалахнув на сьомому поверсі, коли господарів не було вдома. Повідомляє ТСН.

Ви бачите решітки на вікнах, ми бачимо несправність внутрішнього водопостачання. Всі пожежні крани закриті на замки, ми один відкрили але води нема. Сигналізація не спрацювала, бо її тут нема, - каже начальник ГУ ДСНС в Одеській області Вадим Шулюк. 

Будівлю перевіряли пів року тому, а нещодавно суд ухвалив рішення, що гуртожиток підлягає закриттю через пожежну небезпеку. Жодне з порушень, виявлених під час перевірки, не виправили.

З 250 пожильців ніхто не постраждав. Причини займання встановлюють. Попередньо - могло статися замикання у мережі.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото) У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)
На судні MSC MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру трапилась масштабна пожежа, внаслідок якої загинув юний український моряк, родом з Одеси.
Loading...
Load next