Водій, що збив двох дітей у Харкові, поводився неадекватно — очевидці (відео)

Водій, що збив двох дітей у Харкові, поводився неадекватно — очевидці (відео)
Про це зазначили очевидці ДТП, які у той момент вибігли на перехрестя.

Водій Toyota, який вчора у Харкові на пішохідному переході в'їхав у 2 дітей, своєї провини не визнавав. Він не зупинився на червоне світло, а після цього кричав на людей. Про це розповідає 24 канал
 

Очевидці додали, що водій позашляховика "качав права" і поводив себе неадекватно.

І він ще намагався щось довести. Він кричав. Намагався доказати, що він не винний ні в чому. Як можна бути не винним? Переходять люди на зелене світло зеброю, — розповіла Юлія, яка перебувала на місці ДТП.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що водія перевіряють на наркотики. Правоохоронці підозрюють, що порушник перебував під дією психотропних або наркотичних речовин. До слова, його раніше вже притягали до відповідальності за статтею про незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь у 2020 році справа була закрита та не дійшла до суду.

Діти — хлопець і дівчина — перебувають у лікарні. Обом по 13 років.

Забої м'яких тканин тіла, черепно-мозкові травми "під питанням",
— зазначив керівник Харківського Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.
 

У харківській поліції повідомляють, що водію 34 роки. У травні 2021 року він був засуджений на 3 роки позбавлення волі за скоєння крадіжки з випробувальним терміном на 1 рік.

У міських телеграм-каналах за участі машини зловмисника є багато зафільмованого матеріалу. Користувачі виклали відео, на якому за 2 години до ДТП цю ж машину переслідують через порушення правил дорожнього руху. Пізніше чоловік, схожий на водія, нишпорив на вулиці між будинками й щось шукав. 

 


Нагадаємо, що 11 листопада близько 15:00 у Харкові сталось ДТП, у якому збили двох дітей. Постраждалі переходили через дорогу на зелене світло. Однак водій перед переходом навіть не зупинився.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі
Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що прокуратура вимагатиме в апеляції збільшення застави для підозрюваного у ДТП на проспекті Науки в Харкові.
Четверо людей загинули, ще один хлопець у комі внаслідок ДТП на Черкащині Четверо людей загинули, ще один хлопець у комі внаслідок ДТП на Черкащині
Аварія сталася сьогодні, 30 січня, близько 5:30 ранку неподалік повороту до села Тубільці, за кілометр від траси.
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Loading...
Load next