СБУ затримала колишню працівницю терористичного угруповання «Оплот» (фото)

СБУ затримала колишню працівницю терористичного угруповання «Оплот» (фото)
За даними слідства, до лав бойовиків мешканка Бахмута приєдналась у 2014 році.

Служба безпеки України затримала на території Донецької області колишню учасницю незаконних збройних формувань "Оплот". Про це повідомляє СБУ та прокуратура Донеччини.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Як стрілець, вона брала участь у збройному опорі українським військовим підрозділам. Потім її призначили керівником «відділу кадрів», де серед основних завдань був відбір «кандидатів» до груп бойовиків.

Під час обшуку за місцем перебування зловмисниці правоохоронці виявили засоби зв’язку та ноутбук із доказами протиправної діяльності.

Фото: СБУ

Після конфлікту з ватажками угруповання у 2018 році вона залишила його лави. Згодом повернулась на підконтрольну українській владі територію регіону, де намагалась переховуватись від правосуддя, — йдеться у повідомленні СБУ.

Наразі слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину за статтею: участь у терористичній групі чи терористичній організації ККУ. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео) СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео)
Зловмисники хотіли підірвати авто першого заступника начальника СБУ в Луганській області.
В "ОПЗЖ" переконані, що СБУ проводить обшуки в партійному офісі і у тещі Медведчука (фото) В "ОПЗЖ" переконані, що СБУ проводить обшуки в партійному офісі і у тещі Медведчука (фото)
Прокурори та правоохоронці СБУ проводять нові обшуки у скандального проросійського депутата, якого підозрюють у держзраді - Віктора Медведчука. Цього разу наглянули навіть до тещі кума Путіна.
Loading...
Load next