У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина

У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина
Медики встигли госпіталізувати лише 11-річну дівчинку. Зараз вона перебуває в лікарні.

Двомоторний літак, який здійснював приватний рейс зазнав аварії у США на острові Бівер. Про це повідомляє News-Review. 

Зазначається, що внаслідок трагедії загинули майже всі, хто був на борту, крім 11-річної дівчинки. 

Як повідомляє видання, на борту літака були дівчинка, її батько, двоє його колег, пілот та дві собаки. Одразу після аварії, крім дитини вижив ще один чоловік, але лікарі не змогли його врятувати.

Варто зауважити, що падіння літака підтвердили співробітники берегової охорони. Завдяки гелікоптеру, вони змогли знайти та забрати людей, які вижили. Але лише 11-річна дівчинка змогла врятуватись, наразі вона перебуває в лікарні.

За словами рятувальників, для такого району, як острів Бівер авіакатастрофи відбуваються дуже рідко. Як з'ясувалось пізніше, ця трагедія стала першим зафіксованим випадком падіння літака невеликої компанії Island Airways.

Фото: News-Review

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув
Водія, який керував транспортним засобом в стані сп’яніння, затримано.
У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео) У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)
У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей віком 10-ти та 11-ти років. ДТП трапилось на вулиці Лінкольна, що у Шевченківському районі міста.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next