На Львівщині бус «Сітроен» на смерть переїхав велосипедиста

На Львівщині бус «Сітроен» на смерть переїхав велосипедиста
Правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині сталась ДТП, внаслідок якої загинула одна людина. Про це інформує пресслужба Національної поліції Львівської області.

Зазначається, що аварія трапилась 16 листопада о 19.40 на автодорозі «Львів-Меденичі» у селі Рудники Стрийського району. 

За словами правоохоронців, 26-річний житель одного з сіл Стрийського району, керуючи автомобілем «Citroёn», здійснив наїзд на велосипедиста, 48-річного місцевого мешканця, який від отриманих травм помер на місці події. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше водій сідлового тягача «Сканія», 36-річний мешканець Запорізької області, наїхав на велосипедиста, 28-річного жителя району.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото) Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівському районі 8 листопада, відкрито кримінальне провадження. Неповнолітні мотоцикліст та його пасажир госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.
На Львівщині сталася ДТП з вантажівкою та автобусом: семеро постраждалих На Львівщині сталася ДТП з вантажівкою та автобусом: семеро постраждалих
За медичною допомогою в Стрийську ЦРЛ звернулись водій та шість пасажирів автобусу, двоє з потерпілих госпіталізовано.
ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті
Під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті. Постраждалого одразу забрала «швидка» 
Loading...
Load next