Трагедія на дорозі: нетверезий водій збив на смерть велосипедиста (відео)

Трагедія на дорозі: нетверезий водій збив на смерть велосипедиста (відео)
Поблизу села Лішня водій легковика «Деу Ланос» збив велосипедиста. Керманич легковика перебував у стані сильного алкосп’яніння. 

Смертельна ДТП. Подія трапилася на дорозі поблизу села Лішня Дрогобицького району. Відомо, що водій легковика «Деу Ланос» збив велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. 

Керманич від отриманих травм загинув на місці події. Правоохоронці виявили, що чоловік за кермом легковика перебував у стані сильного алкосп’яніння.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження в межах якого винуватцю загрожує до 10-ти років ув’язнення.  

Нагадаємо, батьки російських окупантів радять синам ламати собі кінцівки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next