Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)

Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівському районі 8 листопада, відкрито кримінальне провадження. Неповнолітні мотоцикліст та його пасажир госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.

Внаслідок зіткнення мотоцикла та велосипеда у селі поблизу Львова загинула одна людина. Повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

ДТП сталася 8 листопада о 22.00 у селі Рясне-Руське, у Львівському районі. 

За інформацією правоохоронців, 14-річний місцевий житель, який керував мотоциклом «Х-Road 200», наїхав на 63-річного велосипедиста, який через отримані травми загинув на місці події. 

Водій мотоцикла і 17-річний пасажир отримали тілесні ушкодження внаслідок чого були госпіталізовані.

Фото: Національна поліція Львівської області

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Зауважимо, що санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Нагадаємо, нещодавно на трасі М-14 поблизу с. Шевченкове Миколаївського району відбулось зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101, внаслідок якого троє людей загинуло і четверо були травмовані.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com
 

Читайте також
На Львівщині бус «Сітроен» на смерть переїхав велосипедиста На Львівщині бус «Сітроен» на смерть переїхав велосипедиста
Правоохоронці встановлюють обставини події.
У Львові автобус із військовими потрапив у ДТП (фото) У Львові автобус із військовими потрапив у ДТП (фото)
Сьогодні вранці, 15 квітня, на перехресті вулиць Сахарова та Княгині Ольги у Львові зіткнулися легковик та автобус із військовими.
Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео) Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео)
Унаслідок зіткнення двох автомобілів на трасі «Київ – Чоп» загинула 12-річна дівчина, інші постраждалі — зі складними травмами у лікарні.
Loading...
Load next