Трагедія на Сумщині: 12-річний хлопчик загинув під час збору металобрухту

Трагедія на Сумщині: 12-річний хлопчик загинув під час збору металобрухту
Попри всі докладені зусилля та проведені реанімаційні заходи, врятувати хлопчика не вдалося.

В Сумскій області в місті Лебедин під час збирання металобрухту на території закинутого заводу загинув хлопчик, якому було 12 років. Як повідомила сумська поліція, його засипало піском. 

За словами правоохоронців, двоє хлопців 12 та 13-років збирали металобрухт на території колишнього заводу. Але через зсув ґрунту один з них опинився під завалом.

Товариш хлопчика, якого засипало ґрунтом, побіг за допомогою до місцевої жительки. За попередніми даними, після того, коли жінка прийшла на місце пригоди, вона зателефонувала на лінію “101”, –зазначили в пресслужбі ДСНС.

Фото: ГУ ДСНС України у Сумській області

Повідомляється, що на місце події прибуло відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. 

На одному із боків котловану рятувальники побачили фрагмент капюшону, що виглядав на поверхню. Вони оперативно приступили  до розкопування ґрунту і на глибині близько 30 см натрапили на хлопчика 2009 р.н., якого без ознак життя дістали на поверхню і передали працівникам екстреної медичної допомоги. Незважаючи на докладені зусилля та проведені реанімаційні заходи лікарями, врятувати хлопчика не вдалося, - повідомили в пресслужбі.

Варто зауважити, що для надання допомоги від  Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. 

Наразі всі обставини та причини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.    

Нагадаємо, раніше на Сумщині стався розлив нафти внаслідок аварії на нафтопроводі. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув
Водія, який керував транспортним засобом в стані сп’яніння, затримано.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Loading...
Load next