У день призначення на посаду: на Одещині за хабарництво затримали полковника поліції

У день призначення на посаду: на Одещині за хабарництво затримали полковника поліції
За даними слідства, поліцейський вимагав і отримав 4 тисячі доларів США за закриття кримінального провадження.

Вчора, 20 листопада, начальника відділу №1 Одеського районного управління поліції №2 (Доброслав), полковника поліції Володимира Панченка затримали через підозру в отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Іронія полягає в тому, що наручники на офіцера одягли в той самий день, коли його затвердили в посаді. До цього майже місяць він був тимчасово виконувачем обов'язків. 

Затримання здійснили на 23 кілометрі автодороги Одеса-Південний співробітники ДБР і СБУ. За даними слідства, Панченко вимагав і отримав 4 тисячі доларів США за закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом підробки документів. В адміністративній будівлі відділу поліції пройшли обшуки.

В адміністративній будівлі відділу поліції пройшли обшуки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
Loading...
Load next