Протести проти карантину: у Брюсселі силовики застосували сльозогінний газ проти мітингарів (відео)

Протести проти карантину: у Брюсселі силовики застосували сльозогінний газ проти мітингарів (відео)
Окрім зобов'язання працювати вдома, уряд також розширив обов'язкове носіння масок: тепер їх мусять носити діти, віком від 10 років.

Нові обмеження проти Covid-19 викликали масові демонстрації в Брюсселі в неділю, 21 листопада. Про це повідомляє Bloomberg у твіттері.

Бельгія нещодавно продовжила використання масок для обличчя та обов’язкову дистанційну роботу, намагаючись стримати новий сплеск випадків. 

Окрім зобов'язання працювати вдома, уряд також розширив обов'язкове носіння масок: тепер їх мусять носити діти, віком від 10 років. Нові карантинні обмеження викликали обурення, а слідом і хвилю протестів. Мітингувальники вступали в сутички із силовиками. Останні, зрештою, використали сльозогінний газ.

Водночас прем'єр-міністр Бельгії Олександр Де Кру в середу заявив, що високий рівень вакцинації в країні є основною причиною, чому в країні вдалося уникнути введення жорсткішого карантину.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ми повинні підготуватися до наступної пандемії, - Генсек ООН Ми повинні підготуватися до наступної пандемії, - Генсек ООН
Світ виходить із глибин паралізуючої економічної кризи.
Loading...
Load next