На Львівщині посилюють карантин: які обмеження тепер будуть в області

На Львівщині посилюють карантин: які обмеження тепер будуть в області
У Львівській області одні з найвищих показників захворюваності на Covid-19.

Члени обласної комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про посилення карантинних обмежень на Львівщині з 31 січня.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ЛОДА.

З метою запобігання розповсюдження на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом COVID-19, додатково до раніше встановлених карантинних обмежень з31 січня 2022 року комісія вирішила ЗАБОРОНИТИ:

  1. приймання відвідувачів у барах, ресторанах, кафе тощо, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  2. діяльність ринків, крім продовольчих;
  3. приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
  4. приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;
  5. проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

При цьому, вищевказані обмеження не застосовуються, за умови, якщо у всіх учасників (відвідувачів, користувачів) старше 18 років і організаторів (співробітників закладу, ринку) є негативний тест на COVID-19, сертифікат про вакцинацію або довідка про одужання від COVID.

Нагадаємо, у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Жовта" карантинна зона на Львівщині: область готується до нових карантинних обмежень (відео) "Жовта" карантинна зона на Львівщині: область готується до нових карантинних обмежень (відео)
Раніше у Міністерстві охорони здоров'я повідомляли, що всі області України можуть перейти у "жовту" зону карантину вже від завтра - 13 вересня, однак згодом наголосили, що це трапиться пізніше. Тому, вже найближчим часом в Україні на загальнодержавному рівні замість "зеленого" введуть "жовтий" рівень епідемічної небезпеки
Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео) Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео)
Львівщина впродовж останніх декількох днів лідирує серед інших областей за кількістю хворих на ковід.
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Loading...
Load next