На Рівненщині слюсаря під час ремонтних робіт затягнуло у верстат - чоловік помер на місці

На Рівненщині слюсаря під час ремонтних робіт затягнуло у верстат - чоловік помер на місці
Поліцейські поки встановлюють обставини смертельного травмування на виробництві жителя Рівненського району.

Про трагічний випадок, який стався 20 листопада на підприємстві з виготовлення паперу «ПапірІнвест» у селі Моквин, що на Рівненщині, сьогодні повідомила поліція Рівненської області на фейсбук-сторінці. На спецлінію 102 о 14-тій годині надійшло повідомлення, що медики «швидкої» констатували смерть 53-річного чоловіка, який отримав несумісні з життям тілесні ушкодження.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (м.Березне) попередньо з’ясувала таке:

53-річний слюсар сам виконував ремонтні роботи виробничої машини. На той момент у цеху було відсутнє електропостачання. Коли подача струму відновилася, чоловіка затягло у машину. Від отриманих травм він загинув, - йдеться у повідомленні поліції.

Швидка допомога, яка прибула раніше, не змогла ніяк допомогти чоловікові — травми виявилися несумісні із життям, він помер одразу.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини, розпочато досудове розслідування (за частиною 2 статті 272 КК України).

Слідчі встановлюють усі обставини трагічного випадку.

Віра Коновал -pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next