Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео)

Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео)
У Болгарії живцем згоріли 46 людей через ДТП з автобусом.

Трагедія сталася вранці 23 листопада. Туристи їхали з міста Стамбула, коли на автомагістралі Струма в Болгарії внаслідок ДТП живцем згоріли пасажири. Про це повідомляє новинне агентство Bgnes.

Зазначається, що всього у транспорті, що палав було 52 людини, з них 46 осіб загинули. 

Як повідомляє видання, представники влади офіційно ще не оприлюднили списки загиблих. 

Варто зауважити, що із тих людей, які загинуло, було 12 дітей. 

Вижити вдалося шістьом людям, з опіками обличчя та дихальних шляхів, а також рваними ранами, вони в лікарні. Їм вдалося врятуватися, вистрибнувши з вікон автобуса, що палав — двері були заблоковані. Попередньо, ще одну людину зі зламаним стегном також госпіталізовано, - повідомляє ЗМІ. 

Додамо, що розглядається декілька причин аварії, такі як, несправність автобуса, стан дороги (йшов дощ) та ймовірність того, що водій заснув.

Автобус мав північномакедонські номери, передбачалося, що пасажири також були громадянами цієї країни. Вони напередодні увечері в’їхали через КПП на європейсько-турецькому кордоні. Повідомляється, що туристи поверталися зі Стамбула. Трагедія сталася поблизу населеного пункту Боснек, - зазначають у матеріалі. 

Водночас українські дипломати перевіряють інформацію про наявність українців серед постраждалих у масштабній ДТП у Болгарії. Про це повідомив у Twitter речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Посольство України в Болгарії перевіряє, чи є українці серед постраждалих унаслідок аварії автобуса поблизу Софії, – написав він.

Нагадаємо, раніше у Києві в будівлі Інституту автоматики загорілося кілька поверхів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності
46 людей було врятовано, з них 25 перебувають на лікуванні в медзакладі.
Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео) Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)
Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці.
Loading...
Load next