Фізичне насилля у школі Волині (відео)

Фізичне насилля у школі Волині (відео)
Вчителька фізики тягала учня за вуха та била по голові.

Інцидент, який стався в селі Цміни, Камінь-Каширського району Волинської області, записали на відео крізь замкову щілину. Відео ситуації поширив Telegram-каналі "Чорний лист".

Вчителька сварить хлопця, тягає його за вуха, а потім б’є по обличчю та голові. На уроці присутня ще одна жінка, але вона ніяк не реагує на насилля над дитиною. Повідомляє Конкурент.

Ми тільки що побачили це відео, раніше учні до нас не зверталися з такими випадками. Таких інцидентів раніше не траплялося. Як раз нещодавно в нас була нарада з питань булінгу, – сказала директорка школи, Людмила Лавринюк.

Учні кажуть, що випадки насильства на уроках цієї вчительки бувають часто. Директорка ж говорить, що якщо таке і було, то давно.

Можливо, були подібні випадки, але давно. Така ситуація в школі непоодинока, але не можна сказати, що традиційна, – заявила директорка.

Вона також зазначила, що побиттю учня передувала "трохи провокативна ситуація", яку наразі розслідують. Мовляв, вчителька, яка є класною керівницею, не стрималася тому, що діти постійно стукали у двері лабораторії, а потім тікали.

Діти зараз важкі, вони самі створюють певні ситуації, але вчитель немає права зриватися, – сказала директорка.

Вчительці винесуть догану. Національна поліція Волинської області повідомила, що батьки школяра категорично відмовляються від будь-яких обвинувачень та претензій ні до кого не мають. 

Правоохоронці все ж кваліфікували інцидент  як умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, що мають характер мордування. Ця стаття передбачає покарання у вигляді штрафа до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до одного року. Це у разі, якщо у постраждалого немає тілесних ушкоджень.

Зараз поліцейські допитують вчителів та учнів школи, аби з’ясувати усі обставини конфлікту.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео) На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео)
На зупинці громадського транспорту в селищі Торчин Волинської області кілька п'яних чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Loading...
Load next