На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку

На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.

Інцидент трапився ще 1 вересня 2020 року коли один із жителів Волині повідомив патрульним про крадіжку. Тоді на виклик прибули троє поліцейських, які й побили чоловіка. Внаслідок цього їх було відсторонено від займаних посад.

Повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури. 

"Слідство вважає, що уночі 01 вересня 2020 року правоохоронці без складання будь-яких відповідних документів про затримання та за відсутності законних підстав застосували насильство й металеві кайданки", - йдеться у повідомленні прокуратури.

У результаті потерпілого від злодіїв волинянина незаконно затримали. Зокрема поліцейські також навмисно завдали чоловіку численні тілесні ушкодження та без верхнього одягу перевезли його в службовому автомобілі в інше місце для проведення слідчих дій.

Наразі їм обраний запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання та  триває досудове розслідування над волинськими правоохоронцями 

Читайте також
На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео) На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео)
На зупинці громадського транспорту в селищі Торчин Волинської області кілька п'яних чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.
Зв'язали мотузками та били: двоє знайомих накинулися на підлітка через підозру у крадіжці Зв'язали мотузками та били: двоє знайомих накинулися на підлітка через підозру у крадіжці
Зловмисники віком 32-х та 17-ти років побили, зв’язали та утримували 15-річного знайомого за те, що він нібито вкрав у них музичну колонку.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next