В Києві у власній квартирі знайшли мертвим екссуддю Сергія Зінченка

В Києві у власній квартирі знайшли мертвим екссуддю Сергія Зінченка
До поліції ще 18 листопада звернулися друзі Зінченка і повідомили, що він довго не виходить на зв'язок.

У Києві знайшли мертвим колишнього суддю Солом'янського районного суду Сергія Зінченка. За даними Нацполіції Києва, тіло Зінченка знайшли на вулиці Лук'янівській у Шевченківському районі столиці.

Про це стало відомо з фейсбук-сторінки його адвокатки Лариси Криворучко.

У поліції заявили, що ще 18 листопада до них звернулися друзі загиблого і повідомили, що він довгий час не виходить на зв'язок. Зінченка знайшли в його у квартирі з вогнепальним пораненням голови.

З місця події слідчі вилучили речові докази та пістолет, який був поруч із загиблим. Все направлено на проведення відповідних експертиз. Також, цінні речі та ключі від помешкання були на місці, — йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство" з додатковою кваліфікацією "самогубство". Триває досудове розслідування.

Як повідомляє РБК-Україна, загиблий суддя фігурував у кількох кримінальних провадженнях, у тому числі про отримання хабаря. Взимку 2017 року Зінченко був затриманий на отриманні хабаря в розмірі 22 000 доларів. У НАБУ повідомили, що Галицький райсуд Львова відпустив його під особисте зобов'язання.

За даними Єдиного реєстру судових рішень, 23 січня 2014 року, в розпал Революції Гідності, суддя Зінченко відправив під варту учасника акцій протесту біля стадіону "Динамо" в Києві.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото) На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото)
Суддя Писанець слухав "справу Шеремета", суддя неодноразово відмовлявся змінювати запобіжний захід Антоненку та Кузьменко. Адвокати "обвинувачених" наполягали на відводі судді, оскільки той не брав до уваги документи захисту, відмовлявся відпускати їх на поруки і тд.
В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+) В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next