В Києві у власній квартирі знайшли мертвим екссуддю Сергія Зінченка

В Києві у власній квартирі знайшли мертвим екссуддю Сергія Зінченка
До поліції ще 18 листопада звернулися друзі Зінченка і повідомили, що він довго не виходить на зв'язок.

У Києві знайшли мертвим колишнього суддю Солом'янського районного суду Сергія Зінченка. За даними Нацполіції Києва, тіло Зінченка знайшли на вулиці Лук'янівській у Шевченківському районі столиці.

Про це стало відомо з фейсбук-сторінки його адвокатки Лариси Криворучко.

У поліції заявили, що ще 18 листопада до них звернулися друзі загиблого і повідомили, що він довгий час не виходить на зв'язок. Зінченка знайшли в його у квартирі з вогнепальним пораненням голови.

З місця події слідчі вилучили речові докази та пістолет, який був поруч із загиблим. Все направлено на проведення відповідних експертиз. Також, цінні речі та ключі від помешкання були на місці, — йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство" з додатковою кваліфікацією "самогубство". Триває досудове розслідування.

Як повідомляє РБК-Україна, загиблий суддя фігурував у кількох кримінальних провадженнях, у тому числі про отримання хабаря. Взимку 2017 року Зінченко був затриманий на отриманні хабаря в розмірі 22 000 доларів. У НАБУ повідомили, що Галицький райсуд Львова відпустив його під особисте зобов'язання.

За даними Єдиного реєстру судових рішень, 23 січня 2014 року, в розпал Революції Гідності, суддя Зінченко відправив під варту учасника акцій протесту біля стадіону "Динамо" в Києві.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео) Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео)
У харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.
Loading...
Load next