Мер Одеси Труханов вніс заставу у 30 мільйонів - ВАКС

Мер Одеси Труханов вніс заставу у 30 мільйонів - ВАКС
У справі Труханова фігурували ще 16 осіб, п'ятьом з яких вручили підозру.

Мер Одеси Геннадій Труханов вніс заставу. Він проходить підозрюваним у справі про злочинну організацію. Про це повідомляє РБК-Україна.

В жовтні суд призначив Труханову заставу у 30 мільйонів. Мер Одеси також повинен був здати паспорти, йому були заборонені зустрічі з фігурантами справи і відвідування обласної прокуратури.

Так, вчора була внесена застава в розмірі 30 млн гривень, - повідомили "РБК-Україна" в суді.

Зазначимо, прокуратура просила заарештувати Труханова на два місяці з правом внесення застави в 120 млн грн.

Нагадаємо, що на початку жовтня генпрокурор Ірина Венедіктова повідомила про підписання підозри меру Одеси Геннадію Труханову. 

Загалом прокурорка підписала 5 підозр. Підозрюваними стали мер міста, низка міських посадовців і один "відомий одесит", ім'я якого поки не розголошують та "роль якого уважно вивчалась слідством, щоб ні в якому разі не помилитися і нічого не пропустити". 

Усі підозрювані були причетні до цілого ряду злочинних дій, спрямованих на заволодіння земельними ділянками в Одесі.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Колишньому головлікарю запорізької лікарні вручили підозру через смертельну пожежу (фото, відео) Колишньому головлікарю запорізької лікарні вручили підозру через смертельну пожежу (фото, відео)
Тоді в пожежі загинуло четверо людей, в тому числі медичний працівник. Ще двоє пацієнтів отримали опіки та отруєння продуктами горіння.
ДБР вручило підозру 4 працівникам поліції за напад на адвоката (відео) ДБР вручило підозру 4 працівникам поліції за напад на адвоката (відео)
Адвокат став випадковим свідком затримання подружжя за зберігання наркотиків і запропонував свою допомогу. Проте поліціянти насильно перешкоджали його роботі.
Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником
Поліція відразу розшукала зловмисника — той відразу зізнався у скоєному.
Loading...
Load next