На Закарпатті у чоловіка вилучили "Maserati" через підроблені документи (фото)

На Закарпатті у чоловіка вилучили "Maserati" через підроблені документи (фото)
Автівку, вартістю в пів мільйона гривень придбав мешканець одного із сіл Тячівщини.

Порушення задокументували увечері 24 листопада на внутрішньому митному посту «Виноградів» Закарпатської митниці. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Закарпатської митниці.

Відповідно до наданих документів, автомобіль марки «MASERATI GHIBLI» ввозився у режимі «імпорт». За договором купівлі-продажу спорткар придбав мешканець одного із сіл Тячівщини у громадянина України та укладений у м.Карлові Вари (Чехія), посвідчений тамтешнім нотаріусом.

Але при детальному вивченні документів в інспекторів виникли сумніви щодо їх автентичності. Тож, для підтвердження або спростування факту легалізації даного договору посадові особи управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці направили листа до вказаного нотаріуса. Останній відповів, що не посвідчував правочин купівлі-продажу. Тобто договір виявився підробкою, - йдеться у повідомленні.

Фото: Закарпатська митниця

На 34-річного закарпатця, який переміщував автомобіль з «липовими» документами, склали протокол про порушення митних правил за ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі італійський спорткар, 2013 року виробництва, орієнтовною вартістю понад 600 тис. грн, вилучено на штраф майданчик. Справу скерують до суду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next