Вбив власного сина, а рештки - спалив у лісі: на Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка (фото 18+)

Вбив власного сина, а рештки - спалив у лісі: на Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка (фото 18+)
Між 53-річним батьком та його 27-річним сином стався конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік вдарив сина каменем по голові, від завданого удару молодик помер на місці.

У новині можуть бути показані фото чутливого вмісту.

Увечері, 26 листопада, до поліції надійшло повідомлення про вбивство. Одразу ж на місце події прибула слідчо-оперативна група, оперативники, криміналіст та експерт. Про це інформує Національна поліція Миколаївської області.

У результаті проведених слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що між 53-річним батьком та його 27-річним сином стався конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік вдарив сина каменем по голові. Від завданого удару молодик помер на місці.

Фото: Нацполіція

В ході слідства з'ясували, що намагаючись приховати скоєне, зловмисник поклав тіло сина до своєї автівки та вивіз за декілька кілометрів від села у лісосмугу. Там розпалив багаття та спалив у ньому тіло вбитого. Згодом саме біля вогнища його і знайшов дільничний.

Чоловік зізнався поліцейським у вчиненому. Оперуповноважені доставили зловмисника до відділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України. 

Фото: Нацполіція

Наразі за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури вирішують питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом у суді буде вирішено питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото) "Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото)
Після катувань та численних травм й забоїв дитина померла, не виходячи з коми. Його нерідним бабусі і дідусю, яких підозрюють у жорстокому поводженні з дитиною, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
Loading...
Load next