"Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото)

"Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото)
Після катувань та численних травм й забоїв дитина померла, не виходячи з коми. Його нерідним бабусі і дідусю, яких підозрюють у жорстокому поводженні з дитиною, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наприкінці серпня цього року в Черкасах травмованого 7-річного хлопчика медики госпіталізували з ознаками мозкової коми третього ступеня. Окрім цього, медики діагностували у малолітньої дитину гематому головного мозку, відірвані губи й погризені тваринами вуха, а також на тілі виявили сліди опіків від цигарок. Однак, попри відчайдушні зусилля лікарів Черкаської обласної дитячої лікарні, врятувати життя семирічному Андрію не вдалося

У смерті маленького Андрійка підозрюють його нерідну бабусю - померла дитина, це син її невістки від попереднього шлюбу. Названій бабусі вже вручили підозру за статтею "залишення в небезпеці" та взяли під варту на 60 діб. Звати 51-річну жінку Вікторія Лясова й раніше у неї неодноразово були проблеми з законом. Окрім цього, раніше жінка стверджувала, що не знущалась з дитини, яку на неї залишили на певний період батьки й переконувала, що він "просто впав", однак його травми свідчили про звірства і можливі знущання.

Нерідна бабуся загиблого хлопчика

Медики боролись за життя 7-річного Андрійка два тижні, однак учора, 7 вересня о 18:10 дитина померла. Дитина мала пролежні, у неї були надірвані вухо, губа та статевий орган.

Після смерті дитини місцеві жителі принесли квіти, м’які іграшки та лампадки до будинку, де жила дитина, повідомляє OBOZREVATEL. Окрім цього, на паркані люди розміщували записки, де вимагали розслідувати смерть дитини.

Янгол тепер на небі, а винні серед нас. Повинен бути справедливий суд", "За справедливе розслідування. Ми хочемо знати правду. Насильство над дитиною має бути покараним", "Вимагаємо "Справу честі" від кожного, хто розслідує справу Андрійка", "Вимагаємо проведення незалежної експертизи", "Маленький Андрій мав би жити і радіти разом з іншими дітьми, – йшлось у записках, що були залишені людьми на місці де раніше знайшли хлопчика.

Варто зазначити, що вітчим, тобто син підозрюваної у катуванні бабусі, переконує, що катування є просто вигадкою соцмереж. Зокрема, суд заарештував жінку - Вікторію Лясову та діда покаліченого хлопчика - нерідного дідуся дитини і чоловіка Вікторії.

Читайте також
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
Loading...
Load next