Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)

Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)
За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

16 грудня до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку жінка вбила свою доньку. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

За словами начальника Солом’янського управління поліції Івана Жука, прибувши на місце, поліцейські виявили в оселі жінку, а на ліжку мертвою дворічну дівчинку.

Жінка сказала нам, що вирішила позбутися дитини, тож задушила її ременем. Провівши усі необхідні першочергові дії ми затримали фігурантку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона – мешканка столиці, 1997 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась, - розповів поліцейський.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив правопорушниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – вбивство малолітньої дитини, та направив клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Із жінкою планується проведення судово-психіатричної експертизи, за результатами якої стане відомо, чи могла вона на момент вчинення інкримінованого їй правопорушення за своїм психічним станом  усвідомлювати свої дії та керувати ними.  Досудове розслідування триває, - додав полковник поліції.

Відтак, якщо експертиза покаже про відсутність психічних відхилень, жінці загрожуватиме до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото) Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.
На Львівщині чоловік вбив вагітну жінку на очах дитини і намагався накласти на себе руки (відео) На Львівщині чоловік вбив вагітну жінку на очах дитини і намагався накласти на себе руки (відео)
Чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next