Внаслідок ДТП 20-річній дівчині відірвало руку: відкрито кримінальне провадження (фото)

Внаслідок ДТП 20-річній дівчині відірвало руку: відкрито кримінальне провадження (фото)
Через перевищення швидкості водій не впорався з керуванням автівки.

Про це повідомляє Національна поліція Черкаської області.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася біля села Шрамківка, Драбівського району. Попередньо з’ясовано, що 27 листопада, близько 12:30 години, 43-річний водій автомобіля ЗАЗ-1102 не обрав безпечної швидкості руху, а відтак не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем MAN. 

Фото: Нацполіція

Внаслідок аварії 20-річна пасажирка ЗАЗу отримала тілесні ушкодження — їй ампутувало руку й вона була госпіталізована до реанімаційного відділення Драбівської центральної районної лікарні. Водії обох автомобілів не постраждали. 

Фото: Нацполіція

Слідчі у справах ДТП з постраждалими внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті
Під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті. Постраждалого одразу забрала «швидка» 
"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео) "Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)
Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.
Не дожив до свого 25-річчя лише день: на Черкащині в аварії загинули четверо молодих людей, один у комі (фото) Не дожив до свого 25-річчя лише день: на Черкащині в аварії загинули четверо молодих людей, один у комі (фото)
Під Черкасами в аварії загинули четверо молодих людей, один у комі.
Loading...
Load next