ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті

ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті
Під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті. Постраждалого одразу забрала «швидка» 

ДТП на перехресті Стрийська – Наукова: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті. Постраждалого одразу забрала «швидка».  У нього попередньо діагностували черепно-мозкову травму.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12:00 на вул. Стрийській біля перехрестя з вул. Науковою. Зіткнулися водій електросамоката та вантажівка-бетоновоз Renault.

Правоохоронці з’ясовують точні обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Вас також може зацікавити стаття: Залишилися з багнюкою: на одній з вулиць Львова почали ремонт у 2021 і досі не завершили

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next