"Шкільні товариші" по амфітаміну: у Львові судитимуть чоловіків, які робили «закладки» психотропів у місті

"Шкільні товариші" по амфітаміну: у Львові судитимуть чоловіків, які робили «закладки» психотропів у місті
Мова йде про двох 30-річних уродженців Хмельницького, які знайомі ще зі шкільних років.

До суду було скеровано обвинувальний акт, що стосується двох осіб, які звинувачуються у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин. Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

Мова йде про двох 30-річних уродженців Хмельницького, які знають один одного ще зі шкільних років.

Розслідування встановило, що обвинувачені, які дружили ще зі шкільних часів, збували психотропні речовини у формі «закладок», шляхом їх закладання у різних місцях міста Львова, після чого фотографували місце знаходження закладок вказаних психотропів та відправляли ці фото разом з координатами місця невстановленій особі для повідомлення покупців, за що отримували грошову винагороду, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у фігурантів було вилучено близько 30 згортків із амфетаміном та РVР (небезпечний синтетичний наркотик).

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого відділу Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області. Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, - пише пресслужба. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на Житомирщині припинено роботу двох лабораторій з виготовлення амфетаміну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
«Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині «Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині
Під час обшуків у чоловіків виявили наркотиків на 50 тис. грн.
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
Loading...
Load next