Вбивство 6-річної Мирослави Третяк: винесли вирок 13-річному підлітку

Вбивство 6-річної Мирослави Третяк: винесли вирок 13-річному підлітку
Харківський суд 2 грудня ухвалив остаточне рішення у справі про жорстоке вбивство 6-ррічної Мирослави Третяк. Підлітка, який був головним підозрюваним, визнали винним.

Винний отримав максимальне покарання, яке було можливе. Хлопця направлять у спеціальний навчально-виховний заклад для підлітків. Він там пробуде щонайменше 3 роки. Таке покарання називається "максимально можливий примусовий захід виховного характеру". Зазвичай, це звучить при розгляді найжорсткіших злочинів, які скоюють малолітні злочинці. Повідомляє 24 канал.

Що сталось?

28 липня повідомили, що в Старому Салтові на Харківщині зникла 6-річна дівчинка – Мирослава Третяк. Наступного дня її знайшли вбитою в закинутій будівлі пилорами. Дитина пішла гуляти і не повернулась. Мати розповіла, що Мирослава самовільно вийшла з двору будинку з 13-річним сусідським хлопцем. Вже після цього вона не повернулась.

Хто винен?

Згодом, після звістки про смерть дівчинки, поліцейські затримали головного підозрюваного – 13-річного сусіда й друга дівчинки. Він через кілька днів зізнався в скоєнні цього злочину. Під час допитів він пояснив, що "вона всіх у дворі дістала". За словами місцевих мешканців, мати Богдана зловживає алкоголем і часто била дочку. Піднімав руку на сестру і підліток: вона отримала тріщину ключиці.

Розслідування?

18 жовтня рідні вбитої подали позови проти сім'ї підозрюваного, а також державних органів. Вони вимагають 100 мільйонів гривень моральної компенсації, бо вважають, що до моторошного злочину призвела й бездіяльність влади.

Адвокат сім'ї загиблої дівчинки Артем Донець підтвердив факт зґвалтування дитини. Ба більше, він розповів, що це зробили двічі. Матеріали справи довели цей факт. 

2 грудня ухвалив остаточне рішення у справі. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини вчинив самогубство. Він повісився у камері в СІЗО. Крім того, чоловік начебто залишив передсмертну записку.
Loading...
Load next