"Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху

"Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху
За інформацією прокуратури, 2021 року в Харківській області зросла кількість ДТП із загиблими та травмованими дітьми.

Громадський проєкт "Безпечний Харків" зняв соціальну рекламу про важливість дотримання правил дорожнього руху. Про це 28 листопада у Facebook повідомив бізнесмен Юрій Сапронов.

Сапронов опублікував відео, де дівчинка надсилає повідомлення мамі в месенджері, що вже майже підійшла до будинку, а потім починає переходити на зелене світло зеброю.

У цей момент проїжджає машина і лунає звук гальм. Ролик завершується словами "Збережи їй життя. Не порушуй ПДР".

За словами бізнесмена, ролик безплатно зняли за тиждень волонтери.

Сьогодні всі власники рекламних площин міста погодилися безплатно розмістити на своїх екранах перший ролик... З вівторка на 133 екранах Харкова перший ролик ГО "Безпечний Харків" на вулицях, в метро, аеропорту. 12 разів на кожну годину, – підкреслив бізнесмен.

Нагадаємо, раніше у Харкові на об'їзній відбулася масова автотроща за участю 5 авто.

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями
Микола Харківський у момент ДТП їхав на автомобілі, який зареєстрований на його матір, яка проживає закордоном. В той час, як батько Харківського Михайло говорив, що не є заможною людиною та офіційно не працює.
Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next