Моторошна ДТП на Чернігівщині: водію обрали запобіжний захід

Моторошна ДТП на Чернігівщині: водію обрали запобіжний захід
Чоловік своєї провини не визнає.

Новозаводський районний суд Чернігова на 2 місяці відправив під варту водія вантажівки, якого обвинувачують у ДТП з 13 загиблими. Про це повідомляє Суспільне. 

Таке рішення ухвалив 9 грудня суддя Володимир Павлов.

Взяти під варту водія просила прокуратура.

Я не можу бути винним, машина почала гальмувати, далі хлопок і більше нічого не пам‘ятаю, – заявив у суді підозрюваний Сергій Карповець.

Водій – уродженець Чернігівського району і йому 44 роки. За версією поліції, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою. Водію інкримінують статтю "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей”. Чоловік може отримати до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, 7 грудня у селі Брусилів Чернігівської області сталася ДТП, внаслідок якої загинуло 13 осіб, ще 7 постраждали.

Відомо також, що усіх загиблих вже опізнали. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео) Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео)
Вранці поліцейські заявили про дві можливі причини аварії — слизька дорога або порушення ПДР.
Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід
В організмі водія виявили 1.00 проміле алкоголю.
Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото) Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото)
47-річний водій наїхав на двох жінок в центрі Львова і навіть не зупинився, протягнувши тіло однієї із жертв через ціле місто.
Loading...
Load next