Жахлива ДТП на Чернігівщині: ЗМІ оприлюднили список жертв та тяжко травмованих

Жахлива ДТП на Чернігівщині: ЗМІ оприлюднили список жертв та тяжко травмованих
Офіційної інформації із списком загиблих та постраждалих поки немає.

З'явився список 13 загиблих та 7 постраждалих у ДТП з маршруткою, яка напередодні сталася біля Брусилова. Такий список опублікував місцевий сайт Чеline. 

Таку інформацію журналістам надала головний спеціаліст з інформаційної діяльності Плисківської сільської ради Наталія Демусенко.

Зазначимо, що в жахливій аварії під Черніговом вчора загинули 13 людей, 7 тяжко травмовані. З’явився список із прізвищами загиблих і тих, хто бореться за життя в лікарнях. Особа однієї людини з-поміж числа загиблих не встановлена. 

Нагадаємо, у селі Брусилів Чернігівської області сталася ДТП, внаслідок якої загинуло 13 осіб, ще 7 постраждали.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next