На Львівщині чоловік вбив вагітну жінку на очах дитини і намагався накласти на себе руки (відео)

На Львівщині чоловік вбив вагітну жінку на очах дитини і намагався накласти на себе руки (відео)
Чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Сьогодні, 10 грудня, у поліцію надійшло повідомлення про конфлікт, який стався між чоловіком і дружиною, мешканцями одного з сіл Самбірського району. За словами заявника, під час конфлікту могла постраждати жінка.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, слідчі та оперативники карного розшуку поліції Львівщини. На місці події правоохоронці виявили мертвою 31-річну вагітну місцеву мешканку. Її 40-річний чоловік з раною шиї був госпіталізований.

Фото: Поліція

Як попередньо встановили поліцейські, під час конфлікту чоловік кілька разів вдарив дружину ножем, спричинивши їй смертельні поранення, після чого намагався перерізати собі горло. Також встановлено, що у цей час в будинку перебувала 10-річна донька подружжя. Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем та розповіла їм про те, що відбувається вдома, а вони, своєю чергою, повідомили про подію поліцейським, - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео) Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)
За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Loading...
Load next