Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото)

Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото)
Суд обрав чоловікові безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

За даними слідства, 8 грудня 2021 року у Дніпрі перед офісом депутата обласної ради вибухнув автомобіль. Імені депутата поки не розголошують. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Офіс Генпрокурора. 

Правоохоронці з'ясували, що в салоні автівки був автомат Калашнікова з прикріпленим саморобним пристроєм для його дистанційного приведення у дію. Відтак підозрюваний, перебуваючи на відстані, здійснив не менше трьох пострілів у будівлю. Після цього авто вибухнуло від заздалегідь встановленої легкозаймистої горючої рідини для знищення слідів злочину.

Фото: Офіс Генпрокурора

Під час обшуку у квартирі та автівці чоловіка, як зазначено у повідомленні, виявили пістолет та патрони, які він носив та зберігав незаконно.

Фото: Офіс Генпрокурора

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури чоловіка затримали. Його підозрюють підготовці вбивства депутата обласної ради, а також у незаконному придбанні, носінні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Фото: Офіс Генпрокурора

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео) Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)
Замовниками виявились громадянка України та громадянин США.
Loading...
Load next